top of page
DSC04681.jpg

VERZEKERINGEN

Bij Vroomen

Weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om zorgeloos te kunnen genieten van alle belangrijke dingen in je leven, zoals jouw thuis, familie en gezondheid. De juiste verzekeringen afsluiten, kan hierbij helpen. Vroomen Hypotheken & Assurantiën gaat met jou in gesprek over jouw persoonlijke situatie en adviseert op basis daarvan de best passende verzekeringen voor jou.

ONS AANBOD IN VERZEKERINGEN

Zowel particulier als zakelijk bestaat er in Nederland een breed scala aan verzekeringen. Wij helpen u op basis van ons deskundig en onafhankelijk advies met het maken van de juiste keuzes om financiële risico’s zoveel mogelijk af te dekken. 

 

Uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt voor het maken van deze keuze, waarbij gekeken wordt naar goede voorwaarden en scherpe premies. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kunt u kiezen voor meer of minder uitgebreide verzekeringsoplossingen. Wij staan voor het afdoende afdekken van voor u onacceptabele financiële risico’s. Het is hierbij onnodig om alles te verzekeren wat los en vast zit.  

 

U als klant staat bij ons centraal. Dit ziet u terug in onze persoonlijke benadering! Als gevolg van onze onafhankelijkheid kunnen wij voor u en voor elk risico het beste advies geven, voor zover dat binnen onze mogelijkheden ligt.

1

Verkeer

Aan het verkeer kun je op verschillende manieren deelnemen. Als fietser, bestuurder van scooter of motor of als autobestuurder. Voor ieder object hebben wij passende verzekeringsoplossingen.

  • WA verzekering

  • Cascodekking

  • Aanvullende verzekeringen (in- of opzittendenverzekering, accessoirepakket, aankoopwaarde- of nieuwwaarderegeling, bonusbeschermer en rechtsbijstand motorrijtuigen).

2

Wonen

Of je nu een eigen woning hebt of huurt, woonverzekeringen zijn er in verschillende vormen en maten. Wij stellen je woonverzekeringen samen en verzekeren je woning en spullen uitgebreid. Ook als je wat nieuws koopt, blijven je spullen in huis en tuin uitgebreid verzekerd. Met allrisk verzeker je je spullen in huis ook tegen kleine ongelukjes zoals vallen en stoten. En waardevolle spullen kun je niet alleen in de woning, maar ook buitenshuis verzekeren. Samen kijken we naar de beste verzekeringsoplossing in jouw situatie! 

3

Persoonlijke bescherming

Voor ingrijpende gebeurtenissen met grote financiële gevolgen bestaan verschillende verzekeringsoplossingen. Om ongewenste risico’s buiten de deur te houden, geef ik je graag wat meer informatie over de verschillende verzekeringen rondom persoonlijke bescherming.

  • Aansprakelijkheidsverzekering

  • Rechtsbijstand

  • Ongevallenverzekering

4

Recreatie

Een tocht met de camper in eigen land, een week skiën in de Alpen of op een stedentrip naar Rome. Hoe je je vrije tijd ook besteedt, je wilt zorgeloos genieten. Wij bieden diverse verzekeringsoplossingen om je reis en bezittingen te verzekeren, zodat je ontspannen eropuit kan.

DSC04190.jpg

"Online een verzekering afsluiten is nog niet zo makkelijk met een overvloed aan informatie. Ik kan mij voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen."

 

Ik kijk naar jouw persoonlijke situatie en geef op basis daarvan gedegen advies over de verzekeringen die jij het beste af kan sluiten. Ik help je bij al je vragen en zorg er tevens voor dat je de beste verzekering tegen het laagste tarief krijgt.  Kom snel een keer langs voor een kop koffie of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

ONS AANBOD IN ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Bedrijfsverzekeringe

Naast particuliere verzekeringen, kun je bij ons ook terecht voor zakelijke verzekeringen. Als ondernemer wil je zeker weten dat je goed verzekerd bent. Dat je geen onnodige risico’s loopt en niet voor verrassingen komt te staan. Welke verzekeringen aan te raden zijn,verschilt van onderneming tot onderneming. Daarom is het adviseren van bedrijfsverzekeringen bijna altijd maatwerk. Iedere branche heeft haar eigen risico’s en daar is dus ook een andere verzekeringsoplossing voor. Kom gerust een keer langs om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken!

DSC04644.jpg

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

 

Wil je er zeker van zijn dat je zakelijk goed verzekerd bent? Neem gerust contact met ons op.

bottom of page