top of page
bewerkt.jpg

ONS TEAM

About
DSC04442-fix.jpg

Sjef Vroomen

Mijn naam is Sjef Vroomen. Geboren (1962) en getogen in Kerkrade. In 1985 getrouwd met Monica Handels. Onze kinderen Rick en Michelle hebben inmiddels hun eigen gezin. We zijn trotse opa en oma van onze drie kleinkinderen Jelle, Stijn en Raff. Ik mag stellen dat we een hechte familie vormen.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Was lang actief in het amateurvoetbal en speelde voor de 1e elftallen van FC-Gracht, V.V. Miranda en R.K.S.V Bekkerveld. Minder technisch, maar met een grote inzet en de wil om te winnen.

 

Ik blijf nu fit met een combinatie van fietsen/hardlopen/fitness en daarboven mijn grote passie skiën. Monica en ik vinden het fijn om met ons gezin in de winter te verblijven in het gezellige Oostenrijk. 

Nadat ik de schoolbanken had verlaten en mijn militaire dienstplicht was vervuld, startte ik in 1982 als agent bij de gemeentepolitie Kerkrade. Rond de eeuwwisseling werd mijn interesse gewekt voor een baan in de financiële wereld. Naast mijn inmiddels parttimebaan bij de politie, werd ik in 2001 opgeleid tot financieel adviseur/hypotheek adviseur voor Questor Financiële Dienstverlening. Het hoofdkantoor was gevestigd in Bergen op Zoom met een klantenkring over heel Nederland. Ik werd verantwoordelijk voor klanten woonachtig in de regio Noord Limburg maar al snel meldden ook vrienden en bekenden, uit mijn naaste omgeving, zich voor financieel advies.

Door het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten werden mijn vaardigheden en kennis in de financiële dienstverlening uitgebreid en daarnaast kon ik dankbaar gebruik maken van de kennis en ervaring van collega’s. Mijn werkzaamheden voor Questor eindigden eind 2009 door een aanstaand faillissement als gevolg van de kredietcrisis. 

 

In 2010 startte ik als erkend hypotheekadviseur op freelance basis binnen het bedrijf van mijn schoonbroer Frans Handels: Handels Assurantiën te Kerkrade. Dit bedrijf werd door Frans voortgezet na het overlijden van zijn vader/mijn schoonvader. 

In 2016 besloot ik om een eigen bedrijf in advisering en bemiddeling van hypotheken te starten. Op 14 december 2016 kreeg ik de vereiste vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).  VH&A was geboren onder de volledige bedrijfsnaam: Vroomen Hypotheek Advies en ik startte met een kantoor onder mijn woning. 

Al heel snel bleek dat de terughoudende prognoses bijgesteld moesten worden. De aanvragen voor advies en bemiddeling van hypotheken groeiden sneller dan verwacht. Ik werd genoodzaakt om hulp in te roepen, waarbij Rick voor mij de beste en meest voor de hand liggende optie was.  Na overleg met Frans startte Rick voor 1 dag per week in mijn bedrijf. Deels voor administratieve ondersteuning en daarnaast als ervaren adviseur schade particulier/zakelijk, zodat onze nieuwe klanten naast de hypotheek ook voor schadeverzekeringen bij Vroomen Hypotheek Advies terecht konden. 

 Nu is het inmiddels eind 2020 en kijk ik terug op een bewogen maar succesvolle periode. Sinds de oprichting van Vroomen Hypotheekadvies ging het allemaal heel snel. Rick is inmiddels fulltime in dienst, Michelle parttime en ook Monica levert een belangrijke bijdrage. Na overleg met Frans, die aangaf het rustiger aan te willen doen, werd een deel van zijn klantenbestand overgenomen. Klanten waarmee we een persoonlijke warme band onderhouden. Daarnaast namen wij met ingang van 3 februari 2020 het kantoorpand van Frans over. VH&A werd voortgezet onder de bedrijfsnaam: Vroomen Hypotheken & Assurantiën. Door de samenwerking met Marleen Vrancken Administratie, Advies & coaching, kunnen we onze klanten een compleet pakket aan financiële dienstverlening aanbieden.

 Ik vind het fijn om binnen ons bedrijf op deze manier te mogen werken en wil langs deze weg iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het tot stand komen van VH&A in de huidige vorm.

DSC04452.jpg

Michelle Vroomen

Ik ben Michelle Vroomen, geboren in 1991, dochter van Sjef en Monica en zus(je) van Rick. Samen met mijn vriend Jordi en onze zoontjes Raff en Cas wonen we sinds 2020 in ons nieuwe huis.  

Ik kan zeggen dat ik een echt familiemens ben: mijn gezin, mijn ouders en mijn broer met zijn gezin, staan bij mij op de 1e plaats. Mijn vrije tijd breng ik dan ook het liefst met hen door. 

Sinds oktober 2020 draag ik mijn steentje bij aan de administratieve werkzaamheden binnen VH&A, naast mijn parttimebaan als manager bij Van Dalen schoenen. Ik vind het mooi om te werken binnen ons familiebedrijf en een deel van het vroegere bedrijf van mijn opa voort te zetten. Hij zou ontzettend trots zijn geweest als hij dit nog mocht meemaken.

Ik heb er ontzettend veel zin in en op naar een mooie en duurzame samenwerking. 

DSC04430.jpg

Rick Vroomen

Ik ben vader van twee zonen, Jelle en Stijn. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn kinderen, naaste familie en met vrienden. 

Mijn twee grootste hobby’s zijn voetbal en carnaval. Jarenlang voetbalde ik op het veld in het amateurvoetbal, nu vind je mij nog bij zaalvoetbalvereniging Zvc Holz en ik train het jeugdteam bij FC Kerkrade-west, waar mijn zoon Jelle speelt. Mijn tweede hobby is Carnaval. Al meer dan 22 jaar loop ik mee bij onze carnavalsvereniging CV Tsak-Tsak. Ik vind het geweldig om met mijn gezin tijdens de optochten door de straten van Kerkrade te trekken. 

Na afronding van mijn HBO-studie op Zuyd Hogeschool in Heerlen, kreeg ik in 2010 een baan als adviseur particulieren bij Rabobank Centraal Zuid-Limburg.  Na drie jaar eindigde hier mijn contract. Hierdoor kreeg ik sneller dan verwacht een vaste baan binnen het bedrijf Handels Assurantiën te Kerkrade. Dit bedrijf van mijn overleden opa, Wiel Handels, was inmiddels voortgezet door zijn zoon en mijn oom Frans Handels. Het was altijd mijn wens om het bedrijf van mijn opa te kunnen voortzetten. 

Binnen het bedrijf van Frans was ik werkzaam als adviseur schade particulier & zakelijk. Mijn vader was als hypotheekadviseur betrokken en ik vond het fijn om met hem te kunnen samenwerken. Hij startte eind 2016 het bedrijf Vroomen Hypotheekadvies (VH&A) en al snel daarna moest hij een beroep op mij doen.  Met ingang van 1 april 2019 kreeg ik een vaste fulltimebaan binnen het bedrijf van mijn vader. 

Het leukste aan mijn werk vind ik het directe en persoonlijke contact met mensen. Velen zien (schade)verzekeringen als een noodzakelijkheid, waarin men zich niet al te veel wil verdiepen. Op een persoonlijke en vertrouwelijke manier inventariseer ik de persoonlijke situatie en onderzoek de risicobereidheid van de klant. Ik breng daarna op eenvoudige wijze en in begrijpelijke taal de eventuele risico’s in kaart en zoek vervolgens samen met de klant naar de passende oplossing. Ook na het afsluiten van de verzekeringen onderhoud ik persoonlijk contact met onze klanten.  Mijn motto: “De klant is Koning!”

Ik werk met veel plezier binnen VH&A en vind het fijn dat ik op die manier toch nog een klein stukje van het bedrijf van mijn opa kan voortzetten. 

bottom of page